Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Φολ Σίλερ: Κατώτερο του iPhone το Galaxy S4

Ο επικεφαλής του μάρκετινγκ της Apple, Φολ Σίλερ, επιτέθηκε φραστικά στην αντίπαλο εταιρεία κατασκευής smartphones,
Samsung, λέγοντας ότι το πολυαναμενόμενο Galaxy S4 που αναμένεται να κυκλοφορήσει την Πέμπτη, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κατώτερο του iPhone.

Μεγάλος είναι ο ντόρος που έχει ξεσπάσει σχετικά με τη νέα συσκευή της Samsung, κάτι που φαίνεται ότι πυροδότησε τα πικρόχολα σχόλια του Σίλερ, αναφέρει το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το Galaxy S4 θα ενσωματώνει το λειτουργικό της Google, Android, ενώ η κυκλοφορία του θα ξεκινήσει το βράδυ της Πέμπτης στη Νέα Υόρκη.

Παρά το γεγονός ότι αναφορές που έχουν διαρρεύσει υποδεικνύουν ότι το νέο «έξυπνο» κινητό της Samsung θα έχει πολλά περισσότερο προηγμένα χαρακτηριστικά από το iPhone της Apple, ο Σίλερ εμμένει στην άποψή του ότι η «open-source» φύση του Android καθιστά την εμπειρία του κινητού κατώτερη σε σχέση με αυτή του iPhone.

«Η εμπειρία με το Android δεν είναι τόσο καλή όσο με ένα iPhone», δήλωσε ο Σίλερ.

Πολλοί αναλυτές αμφισβητούν τους ισχυρισμούς του Σίλερ, υποστηρίζοντας ότι τα τελευταία δύο χρόνια το Android έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο και βελτίωση και είναι σε θέση να ανταγωνίζεται επάξια το λειτουργικό σύστημα της Apple.

Όπως φαίνεται από τα στοιχεία, πολλοί είναι οι καταναλωτές που συμφωνούν με αυτή την άποψη, καθώς το iPhone καταλαμβάνει σε πωλήσεις το 19 τοις εκατό του μεριδίου της παγκόσμιας αγοράς σε σύγκριση με το 66,4 τοις εκατό των κινητών τηλεφώνων που ενσωματώνουν το λειτουργικό της Google.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου