Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Το Φυσικό Φαινόμενο της Αντιβαρύτητας

"Εισαγωγή του Iu. N. Cherednichenko, Ανώτερος Ερευνητής στο Εργαστήριο Βιοφυσικής του Ινστιτούτου της Ανθρώπινης Παθολογίας και Οικολογίας της Ρωσικής Ακαδημίας των Ιατρικών Επιστημών.

Γρήγορος ανεφοδιασμός με ΣΙΓΟΥΡΙΑ

Όταν κάνεις το μυαλό σου να είναι ΣΙΓΟΥΡΟ σε σένα αντί να σε αμφισβητεί, οι πράξεις σου αρχίζουν να συμβαδίζουν με τις πεποιθήσεις σου.
Η δημιουργική ικανότητά σου αρχίζει να γεννά πρωτότυπες ιδέες.

Οι άλλοι άνθρωποι αρχίζουν να είναι Βέβαιοι για σένα γι αυτά που εσύ είσαι Βέβαιος για τον εαυτό σου.

Το εισόδημά σου αρχίζει να αντικατοπτρίζει τις πεποιθήσεις σου.

Η μουσική διεγείρει τον εγκέφαλο

Οι άνθρωποι που απολαμβάνουν να ακούνε την αγαπημένη τους μουσική, χωρίς να το ξέρουν, απελευθερώνουν στον εγκέφαλό τους περισσότερη ντοπαμίνη, την ίδια χημική ουσία στην οποία οφείλεται το αίσθημα ευχαρίστησης που προκαλείται από ένα καλό φαγητό, από τα ναρκωτικά και από τα χρήματα, σύμφωνα με καναδική επιστημονική έρευνα.
Οι ερευνητές του Νευρολογικού Ινστιτούτου του πανεπιστημίου ΜακΓκιλ του Μόντρεαλ, με επικεφαλής τη Βαλορί Σαλιμπούρ και τον Ρόμπερτ Ζατόρ, έκαναν πειράματα με οκτώ εθελοντές ακροατές ηλικίας 19 έως 24 ετών.

Τί και αν έπειτα “βρωμοκοπάμε”? Υγεία πάνω απ’όλα!

Το σκόρδο,( Allium sativum Λατινική ονομασία), ανήκει στην οικογένεια κρεμμύδι Alliaceae συμπεριλαμβανομένων τα ασκαλώνια, και το πράσο. Το σκόρδο έχει χρησιμοποιηθεί σε όλη την καταγεγραμμένη ιστορία και για φαρμακευτικούς και αρτυματικούς  σκοπούς.

Tasty Tuscan tart

Nutritional Information - Amount per serving:

Running 1,000 miles in 30 days


Three friends are running the equivalent of 39 marathons across eastern Europe to raise money for Love146, a charity that helps victims of child trafficking

Carrying everything they need on their backs, three friends from England are setting out to run 39 marathons across eastern Europe.

Δύο φλιτζάνια τσάι τη μέρα «ασπίδα» κατά του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με την έρευνα, η κατανάλωση δύο φλιτζανιών τσαγιού τη μέρα προσφέρει σημαντική προστασία από τον καρκίνο, προλαμβάνοντας τον σχηματισμό όγκων, σε αντίθεση με τον καφέ, ο οποίος δεν παρουσίασε καμία προστατευτική ιδιότητα.

Όλο και περισσότερες έρευνες διαπιστώνουν τις ευεργετικές ιδιότητες του τσαγιού στην ανθρώπινη υγεία, κάνοντας λόγο ακόμη και για προστασία από τον καρκίνο.

Ηλεκτρονικό τσιπάκι κόβει την όρεξη – Τέλος στην παχυσαρκία

Ένα έξυπνο τσιπάκι, μήκους λίγων χιλιοστών, που περιορίζει την όρεξη ανέπτυξαν ερευνητές από το Imperial College στο Λονδίνο, με επικεφαλής τους καθηγητές Chris Toumazou και Stephen Bloom.


Σύντομα θα διεξαχθούν κλινικές δοκιμές σε ζώα, ενώ αν οι εξελίξεις είναι θετικές οι δοκιμές σε ανθρώπους αναμένεται να ξεκινήσουν εντός τριετίας.

Πώς οργανώθηκε «η μεγαλύτερη επίθεση στην ιστορία του Internet»

Εκατομμύρια χρήστες ενδέχεται να έχουν επηρεαστεί από την μεγαλύτερη επίθεση που δέχθηκε το Internet από καταβολής του, η οποία προκάλεσε σημαντική επιβράδυνση σε μια σειρά διαδικτυακών υπηρεσιών ανά τον κόσμο.

Συνεργασία της Mozilla με την Epic Games

Υψηλών προδιαγραφών γραφικά στο Firefox