Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Η πρεμιέρα της 3ης σεζόν του Game of Thrones κάνει ρεκόρ στα torrents

Ποτέ ξανά στην ιστορία του διαμοιρασμού αρχείων μέσω πρωτοκόλλου bit-torrent δεν υπήρξε ένα torrent, με τόσα πολλά άτομα να το μοιράζονται ταυτόχρονα. Συνολικά οι λήψεις έφτασαν το ένα εκατομμύριο σε λιγότερο από μια μέρα με 160.000 χρήστες να το μοιράζονται ταυτόχρονα.

The perfect potato gratin

Nutritional Information - Amount per serving:

Πώς σώζουμε τα ζώα από φόλα

Εκατοντάδες σκύλοι και γάτες χάνουν τη ζωή τους άδικα κάθε χρόνο στην Ελλάδα, επειδή κάποιοι «συνάνθρωποί μας» θεωρούν ότι τους ενοχλούν και αποφασίζουν να σκορπίσουν το θάνατο, μοιράζοντας φόλες. 

Ο όρος «φόλα» αναφέρεται σε ένα σύνολο μεθόδων και τοξικών ουσιών που χρησιμοποιούνται για τη δηλητηρίαση κατοικίδιων και αδέσποτων ζώων. Οι φόλες συνήθως τοποθετούνται κατά τη διάρκεια της νύχτας, μέσα σε κομμάτια φαγητού που θα θελήσουν να φάνε τα ζώα.

Ο επαναστατημένος άνθρωπος

Υπάρχουν έγκλήματα πάθους κι εγκλήματα λογικής. Ό Ποινικός Κώδικας τα ξεχωρίζει αρκετά εύκολα μέ τήν προμελέτη. Ζοΰμε στήν έποχή της προμελέτης καί τοϋ τέλειου έγκλήματος. 

Οί έγκληματίες μας δεν είναι πιά έκεΐνα τ αδύναμα παιδιά πού έπικαλοΰνταν τήν αιτιολογία τής άγάπης. ’Απεναντίας είναι ένήλικοι καί τό άλλοθι τους είναι αναμφισβήτητο: είναι ή φιλοσοφία πού μπορεί νά χρησιμέψει γιά ό,τιδήποτε, άκόμα καί γιά νά μεταμορφώσει τούς δολοφόνους σέ δικαστές.

«Έσβησε» ο Roadrunner ένας από τους ταχύτερους υπολογιστές παγκοσμίως

Το Εθνικό Εργαστήριο τού Λος 'Αλαμος, στο Νιου Μέξικο των ΗΠΑ, ανακοίνωσε ότι ο υπερυπολογιστής Roadrunner «έκλεισε», σύμφωνα με το BBC.

Ελένη Αντωνιάδου: Η Γυναίκα της Χρονιάς είναι 25 ετών και εργάζεται στη NASA…

Μόλις στα 25 της χρόνια η Ελένη Αντωνιάδου από τη Θεσσαλονίκη, αναδείχθηκε σε πρόσωπο της χρονιάς από μία διοργάνωση – θεσμό στη Μεγάλη Βρετανία. 

Η νεαρή ερευνήτρια στο τμήμα Βιοεπιστημών της NASA, τιμήθηκε για το ερευνητικό της έργο σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης «2013 FDM Everywoman in Technology Awards».