Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Η αισθητική του γραφείου ... στο σπίτι.

Για πολύ κόσμο πια, οι ώρες της δουλειάς δυστυχώς, δεν περιορίζονται στενά στις ώρες που βρισκόμαστε στο γραφείο μας. Έτσι, η ανάγκη για ένα χώρο που θα φιλοξενήσει το γραφείο στο σπίτι – όσο περνάει ο καιρός – γίνεται και πιο απαραίτητος.

Το πώς όμως θα σχεδιαστεί και θα διαμορφωθεί αυτός ο χώρος, είναι μια διαδικασία που χρειάζεται προσοχή. Δείτε τις φωτογραφίες μας και πάρτε ιδέες για το δικό σας γραφείο  ... στο σπίτι.

What is Canyoning?

Canyoning is a one of the best extreme Sports out there! It is an activity that engages every part of your body, takes you to places of stunning natural beauty where you can disconnect 100% and it gets your adrenaline flowing.

Stuffed sea bass

Nutritional Information - Amount per serving:

20 πράγματα που δεν ξέρατε για τα κινητά τηλέφωνα


Σαράντα ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τότε που εμφανίστηκαν τα κινητά τηλέφωνα. Στις 3 Απριλίου του 1973, ο Μάρτιν Κούπερ, εφευρέτης για την Μοτορόλα, περηφανεύτηκε σε αντιπάλους του για την ανακάλυψη της κινητής τηλεφωνίας.

Χαμός στο Facebook με τα χαρτονομίσματα της δραχμής

Μεγάλες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στο Facebook οι φωτογραφίες των νέων χαρτονομισμάτων της δραχμής που έχει δημιουργήσει ο καλλιτέχνης Παύλος Βατικιώτης.

Τα χαρτονομίσματα της δραχμής έχουν μεγάλες προσωπικότητες όπως η Μαρία Κάλλας, ο Κορνήλιος Καστοριάδης και ο Οδύσσεας Ελύτης.