Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

10 beach holiday deals: escape to the sun

Still not convinced that spring has sprung? Here is our round-up of holiday deals in warmer climes for those seeking a last-minute getaway

Τα όργανά μας έχουν τη δική τους μύτη!

Φαίνεται ότι διαθέτουμε οσφρητικούς υποδοχείς σε όργανα όπως η καρδιά και οι πνεύμονες - ακόμη και στο αίμα
Εκτός από την... εμφανή μύτη μας, τη δική τους «μύτη» φαίνεται ότι διαθέτουν εσωτερικά μας όργανα όπως η καρδιά ή οι πνεύμονες - πιθανότατα και το αίμα μας έχει οσφρητικούς υποδοχείς

Pancake cake

Nutritional Information - Amount per serving:

Ποιος είναι ο καλύτερος εργοδότης του 2013;

Μελέτη της Glassdoor, ιστοσελίδας που συλλέγει στοιχεία για τις επιχειρήσεις αποκαλύπτει τις 50 καλύτερες εταιρείες-εργοδότες για το 2013.
Στην κορυφή της λίστας είναι η γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook. Τα αποτελέσματα βγήκαν με βάση ανώνυμες μαρτυρίες 250.000 εργαζομένων.

Facebook Home: Διαθέσιμη για download η pre-release έκδοση

Μπορεί  η επίσημη διάθεση του Facebook Home να ξεκινά στις 12 Απριλίου, ωστόσο, όσοι θέλετε μπορείτε να τσεκάρετε το launcher της Facebook στην Android συσκευή σας από τώρα, καθώς διέρρευσε μια πρώιμη έκδοση στο Διαδίκτυο από την ιστοσελίδα MoDaco.

Το Μάιο το νέο Xbox 720 Durango


Στις 21 Μαϊου αναμένεται να ανακοινωθεί τελικά το νέο Xbox 720, με την κωδική ονομασία Durango, ενώ η Microsoft φέρεται να είχε προγραμματίσει αρχικά την παρουσίασή του για τις 24 Απριλίου.

Υπολογιστής αναλαμβάνει το ρόλο του καθηγητή στη διόρθωση γραπτών!

Ευκολότερη θα γίνει στο μέλλον η δουλειά των εκπαιδευτικών, καθώς η διόρθωση τεστ και γραπτών θα είναι αρμοδιότητα των ηλεκτρονικών υπολογιστών!