Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Συνταγή δίαιτας με... μέντα!


Τις ευεργετικές ιδιότητες της μέντας σε ό,τι αφορά την ενεργοποίηση του μεταβολισμού καταδεικνύει μελέτη που εκπόνησαν επιστήμονες του Εργαστηρίου Περιβαλλοντικής Φυσιολογίας FAME Lab στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα, η μελέτη έδειξε -μεταξύ άλλων- ότι η επάλειψη στο δέρμα διαλύματος που περιέχει μέντα μπορεί να αυξήσει τον μεταβολισμό μέσα σε δύο ώρες και να τον διατηρήσει σε σχετικά υψηλά επίπεδα για τέσσερις.

Perfect mince pies

It really wouldn't be Christmas without being offered a mince pie, would it? I decided to do a bit of reinventing on the classic mince pie, so in this recipe I'm using a combination of puff and filo pastry, both of which you can buy ready-made in the shops for extra convenience.

Απεργία κατά των πορτοφολάδων

Το Λούβρο, ένα από τα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου, παρέμεινε κλειστό σήμερα καθώς οι υπάλληλοί του κήρυξαν απεργία οργισμένοι με τους πορτοφολάδες που τους κατακλέβουν καθημερινά, όπως εξάλλου και τους επισκέπτες.

Σύμφωνα με τη διεύθυνση του μουσείου, που τον Δεκέμβριο του 2012 είχε αποταθεί στην εισαγγελία του Παρισιού ζητώντας αστυνομικές ενισχύσεις για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των πορτοφολάδων, 200 υπάλληλοι συμμετείχαν στην κινητοποίηση.

Αργεί το Office στo iOS και στο Android



Δεν θα δούμε το Microsoft Office για τις iOS και Android συσκευές πριν το 2014