Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

"Μεγάλο Μυστικό" στην Δικτύωση

Το "Μεγάλο Μυστικό" στην Δικτύωση; «Μην συμπεριφέρεσαι σαν να είσαι υπολογιστής» Μην χρησιμοποιείς μηχανιστικούς τρόπους επαφής (spam).

Να θυμάσαι ό,τι οι άνθρωποι είναι μόνοι τους μπροστά στον υπολογιστή τους, και πρόθυμοι να δεχτούν την επίσκεψη ενός άλλου ανθρώπου, αλλά όχι μιας μηχανής. Business Life

Πάτωμα σε μουσείο λειτουργεί σαν Νοητική “Τεχνική Σοκ”!


 
Πάτωμα σε μουσείο λειτουργεί σαν Νοητική “Τεχνική Σοκ”! Φανταστείτε μια αναβάθμιση σε ένα δωμάτιο στο τοπικό μουσείο τέχνης και ξαφνικά, σε μια επίσκεψη σας, να μην ξέρετε που να πατήσετε, γιατί το έδαφος μοιάζει να μην είναι ακριβώς έδαφος. Τουλάχιστον δεν είναι έδαφος για πάτημα, έτσι όπως το έχουμε στο μυαλό μας. Υπάρχει μια απλούστατη καλλιτεχνική ανατροπή.

Αυτό θα συμβεί, αν τύχει να επισκεφθείτε το Kunstraum München στο Μόναχο της Γερμανίας. Τουλάχιστον, μετά που η  Heikie Weber θα τελειώσει την τοποθέτηση των εγκαταστάσεων, μέχρι την έναρξη της γκαλερί.Αυτό συμβαίνει γιατί οι σουρεαλιστικές δημιουργίες της καλλιτέχνιδος, μετατρέπουν τα κοινά δωμάτια, από κοινά για το ανθρώπινο μυαλό πατώματα, σε «μυαλό-melding» δημιουργίες, που φαίνεται αδύνατο να θελήσει να τις περπατήσει κάποιος…

Tι είναι η χρωματοθεραπεία


Tι είναι η χρωματοθεραπεία: Πρόκειται για μια εναλλακτική θεραπεία που έχει τις ρίζες της στο απώτερο παρελθόν του ανθρώπου. Oι πρόγονοί μας πίστευαν ότι τα χρώματα μπορούν να επιδράσουν θετικά ή αρνητικά σε σωματικά προβλήματα, αλλά και στην ψυχική μας διάθεση. Oι σύγχρονοι χρωματοθεραπευτές θεωρούν ότι, χρησιμοποιώντας διαφορετικά χρωματιστά φώτα, μπορύν να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε, τουλάχιστον έως ένα βαθμό, τα σωματικά και ψυχικά μας προβλήματα. Συγκεκριμένα: