Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Κριτική ταινίας:«Η συμμορία των μάγων»

Ταχυδακτυλουργικά κόλπα, μαγικές ικανότητες, τηλε-μεταφορά, ληστείες και καταδιώξεις συνθέτουν το κινηματογραφικό παζλ του Λουί Λετεριέ στη νέα του ταινία.
«Η συμμορία των μάγων»

Μια ιστορία για τέσσερις μάγους-απατεώνες που προκαλούν το FBI με τα κατορθώματά τους, αφού προσφέρουν ένα συναρπαστικό και ανεξήγητο εκ πρώτης όψεως θέαμα το οποίο εξάπτει την περιέργεια παντός θεατή.

"100 καρέκλες σε 100 ημέρες" στο Μουσείο Μπενάκη

Οι καρέκλες έχουν την δική τους ιστορία... Την αφηγείται με πολύ στυλ, ο Ιταλός σχεδιαστής επίπλων, Μαρτίνο Γκάμπερ, ο οποίος είχε την ιδέα να ανακατασκευάσει σε 100 ημέρες 100 καρέκλες, χρησιμοποιώντας υλικά από παλιές καρέκλες που βρήκε στους δρόμους και τα παζάρια του Λονδίνου κι από τους φίλους του.

"Η καρέκλα είναι το αρνητικό αποτύπωμα του ανθρώπινου σώματος, λόγω της χρήσης της. Σ΄ αυτή δουλεύουμε, χαλαρώνουμε, τρώμε. Πρόκειται για σύνθεση ζωής" λέει ο 37χρονος ντηζάινερ, ο οποίος παρουσιάζει το πρότζεκτ του "100 καρέκλες σε 100 ημέρες" από σήμερα στο Μουσείο Μπενάκη της Πειραιώς (έως 28/7).

Smoked mackerel

Smoked mackerel pate with griddled toast & cress salad

Παρουσιάστηκε επίσημα το Samsung Galaxy S4 Active

Το μεγάλο προσόν του Galaxy S4 Active είναι η πιστοποίηση IP67, για την αντοχή στη σκόνη και στο νερό. Η ειδική αυτή συσκευή φέρει κάμερα 8 MP, που είναι μικρότερη από την κάμερα των 13ΜΡ του κανονικού Galaxy S4 (Ι9505) και επίσης διαθέτει οθόνη τύπου LCD αντί της AMOLED που υπάρχει στην κανονική έκδοση.

Νέα Vaio Pro 11 και Pro 13 ultrabook από τη Sony

Νέα Vaio Pro 11 και Pro 13 ultrabook από τη Sony ζυγίζουν όσο μερικά πούπουλα