Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Strawberry Banana Smoothie

Strawberry Banana Smoothie Recipe

5 εκατ. videos ανέβηκαν στο Instagram μέσα στο πρώτο 24ωρο

5 εκατ. videos ανέβηκαν στο Instagram μέσα στο πρώτο 24ωρο από το λανσάρισμα της νέας δυνατότητας

Bug του Facebook εκθέτει 6 εκατομμύρια email και τηλέφωνα χρηστών

Το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο εντόπισε ένα νέο κενό ασφαλείας στα συστήματα του που εξέθεσε προσωπικά δεδομένα των χρηστών του όπως διευθύνσεις email και τηλέφωνα.

Pasta Salad

The best pasta salad

10 περίεργα στοιχεία για τα κουνούπια

Μολονότι όλοι νομίζουμε ότι τα κουνούπια αρέσκονται στο γλυκό μας αίμα, τελικά αυτό που τα προσελκύει είναι το διοξείδιο του άνθρακα που εκπέμπουμε. Όσο πιο βαριά η αναπνοή μας, τόσο πιο πολύ διοξείδιο εκπνέουμε και τόσο πιο ελκυστικοί γινόμαστε για τα κουνούπια.


Γι’ αυτό μας τσιμπάνε περισσότερο όταν είμαστε ιδρωμένοι μετά τη γυμναστική!

Καφές στην παραλία; Το καλύτερο αντηλιακό σύμφωνα με τους ειδικούς

Δεν είναι μόνο μία απόλαυση - θεσμός για κάθε λουόμενο. Ούτε απλά προλαμβάνει την αφυδάτωση. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η κατανάλωση καφέ παρέχει και αντηλιακή προστασία. Οπως απέδειξαν έρευνες, μειώνει τις βλάβες που προκαλούν οι ακτίνες του ήλιου στο δέρμα, ενώ τα μελλοντικά αντηλιακά θα περιέχουν καφεΐνη και θα παρέχουν πιο ισχυρή προστασία από τις UV ακτινοβολίες.

Στη συγκεκριμένη μελέτη μετείχαν 90.000 γυναίκες, οι οποίες κατανάλωναν καθημερινά τουλάχιστον έναν καφέ. Οπως προέκυψε από τις αναλύσεις, τα άτομα που λάμβαναν καθημερινά ακόμη και μικρές ποσότητες καφεΐνη, εμφάνιζαν 5% μικρότερο ποσοστό εμφάνισης καρκίνου του δέρματος. Επιπλέον, όσες γυναίκες κατανάλωναν ντεκαφεϊνέ, δεν είχαν καμία απολύτως προστασία.