Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Το δάσος των bamboo

Το Δάσος των Μπαμπού βρίσκεται στο Sagano στο Κιότο της Ιαπωνίας και αναπτύχθηκε εδώ και αιώνες από τη βασιλική οικογένεια της Ιαπωνίας Hata, αποτελώντας έναν επίγειο «παράδεισο» για τον αυτοκράτορα, ο οποίος απολάμβανε το κυνήγι ανάμεσα στα πυκνά φυλλώματα των γιγάντιων μπαμπού.

Το Sagano Bamboo Forest βρίσκεται στην περιοχή Arashiyama, δυτικά της πόλης, κοντά στο βουδιστικό ναό Tenryu-ji Temple.

1984: Ο Μεγάλος Αδελφός

«… Είτε συνέχιζε είτε σταματούσε να γράφει το ημερολόγιο δεν είχε σημασία. Η Αστυνομία Σκέψης θα τον έπιανε έτσι κι αλλιώς. Είχε διαπράξει – θα το είχε διαπράξει ακόμα κι αν δεν είχε πιάσει την πένα στα χέρια του – το βασικό έγκλημα που περιείχε όλα τ’ άλλα μέσα του. Έγκλημα της Σκέψης το έλεγαν.

Το Έγκλημα της Σκέψης δεν ήταν κάτι που μπορούσε να κρύψει κανείς για πάντα. Μπορούσες να ξεγελάσεις με επιτυχία για λίγο ακόμα και για χρόνια, αλλά αργά ή γρήγορα, θα σ’ έπιαναν»

The Empire Died On The Road To Damascus

The empire Has Lost The Confidence Of all The People of the planet. They Have Lost the stealth enjoyed by the spy agencies. They have lost the power of the controlled media. They have lost the military. They have roused the ogre of satanic zionism which can no longer coast in stealth under the cover of false flags.

What had previously passed for money lies exposed as a giant ponzi scheme.
And, as is an overdue debt, with everyone watching, it has finally happened...

The Empire has died on the road to Damascus: My activism began as a child before the election of Kennedy.